Seznam článků

Voda v zahradě - Jezírka-Zahrady s.r.o.

Stále více zapálených nadšenců dychtí po klidné vodní ploše, po zurčení potůčku, vodních atrakcích (kašně, fontány, chrliče vody, vývěrového kamene,…), nebo si přikrášlit zahradu vodními rostlinami a v různých stylech.

Poté co člověk pozoruje a poslouchá šplouchající vodu a její pleskání, bublání, klokotání, dodává mu to zpětně pohodu či vyrovnanost. Kdokoliv má šanci vlastnit vodní plochu (jezírko), jenž bude vyhovovat finančním prostředkům a především prostorovým možnostem (od miniaturních jezírek ve vědru na terase až po nejvelkorysejší návrhy zahrad s vodopády či vodotrysky, včetně osvětlení.)

Vodní plocha je ozdobným prvkem zahrady a nadto ještě přidává rozmanitý typ užívání.  Nutností je, důsledně si vše promyslet. Prolistovat pro inspiraci vhodnou literaturu, navštívit zahradnická centra a tím načerpat přijatelné množství informací o hotových jezírkách, foliích, čerpadlech, osvětlení a vše ostatní co je potřebné k uskutečnění stavby. K zvážení jsou také všechna pro a proti: velikost jezírka vzhledem k pozemku, přichystané finance na realizaci, správnou polohu (kvůli slunci pro vodní rostliny), požadavky na náročnost servisu, eventuální možnost ohrazení vodní plochy proti dětem, blízkost stromů, ryby nebo nádrž bez ryb atd.

Malá zahrádka: - zde je možnost vytvořit vodní plochu ve zvolené nádobě (v korytu, vaně, sudu, vědru, květináči apod.) a tím splní svůj účel miniaturní vodní plochy (mini jezírka). Také není problém tuto nádobu kdykoliv snadno přemístit, nebo zcela zrušit.

Velká zahrada: - příležitost vybrat si plastové jezírko prodávané ve specializovaných obchodech, v e-shopu, nebo vytvořit vlastní jezírko z folie (v jakémkoliv tvaru dle potřeb). U těchto vodních ploch se jedná o trvalejší stav. Rozlohu jezírka volíme podle toho, co v něm chceme pěstovat a chovat. 

 

Pokud si na stavbu jezírka netroufáte, nevěste hlavu. Stačí se obrátit na odborníky, kteří vám rádi poradí či pomohou. V případě jakéhokoliv dotazu či zájmu o podobnou stavbu, nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Jsme tu pro Vás!

Kontaktní osoba:    Martin Student    mob. +420 731 156 600     e-mail: martinstudent@email.cz   web.   http://www.jezirka-zahrada.cz

 

Fotogalerie: Voda v zahradě

Jezírka-Zahrady s.r.o.
Adresa prodejny (e-shop)
a korespondenční adresa:
Skyřická 104, Most 434 01


Sídlo firmy
M. Alše 2245/16, Most 434 01
IČ: 28751213, DIČ: CZ-28751213
Soud: Krajský soud v Ústí nad Labem
Spisová značka: C 30863
Společnost s ručením omezeným
Pracovní doba: Po-Pá: 8-17:00 hod
So-Ne: ZAVŘENO


Majitel společnosti / realizace:
Martin Student
mobil: +420 731 156 600
e-mail: obchod@jezirka-zahrada.cz

Asistentky/prodejna/e-shop objednávky:
Michaela Tunklová/Jana Škorníková
mobil: +420 725 923 654
e-mail: obchod@jezirka-zahrada.cz