Seznam článků

Terasy z exotickéko dřeva - Jezírka-Zahrady s.r.o.

Exotické dřevo se stává častěji používaným materiálem v zahradní architektuře (na terasy, k obložení bazénů či zahradních jezírek). Na rozdíl od kamene působí teplým dojmem a spolu se zeleným trávníkem vytváří nenapodobitelnou kombinaci. V posledních několika letech se rozšířila nabídka dřevin pro venkovní použití o několik dalších nových druhů. Tyto dřeviny pocházejí z tropických oblastí jihovýchodní Asie či Jižní Ameriky. Patří mezi ně: TEAK, TATAJUBA, BANGKIRAI, MERBAU, MASSARANDUBA, IPE, CUMARU a mnoho dalších. Díky svému původu se tropické dřeviny vyznačují specifickými vlastnostmi: vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, vysokou tvrdostí a delší životností. Přirozenou vlastností dřeva je postupné odplavování přirozeného barviva. Působením deště a slunce získává dřevo šedo-stříbrnou patinu. Toto platí i pro exotické dřeviny. Pro udržení přirozené barvy se doporučuje používat oleje, např.  teakového a to buď bezbarvého, nebo s přirozeným pigmentem.
Se širší škálou nabízených tropických dřevin se zvyšuje i jeho dostupnost pro koncové zákazníky. Nové dřeviny jsou v porovnání s tradičním teakem několikrát levnější a to i při zachování vynikající přirozené odolnosti a trvanlivosti.

Jako novinku připravujeme nabídku těchto exotických dřevin na našem webu. Od jara 2011 začínáme s prodejem včetně odborné montáže a proškolení našich zákazníků. Věříme, že i tato nabídka bude pro naše zákazníky lákavá a zajímavá.

 

Fotogalerie: Terasy z exotickéko dřeva

Jezírka-Zahrady s.r.o.
Adresa prodejny (e-shop)
a korespondenční adresa:
Skyřická 104, Most 434 01


Sídlo firmy
M. Alše 2245/16, Most 434 01
IČ: 28751213, DIČ: CZ-28751213
Soud: Krajský soud v Ústí nad Labem
Spisová značka: C 30863
Společnost s ručením omezeným
Pracovní doba: Po-Pá: 8-17:00 hod
So-Ne: ZAVŘENO


Majitel společnosti / realizace:
Martin Student
mobil: +420 731 156 600
e-mail: obchod@jezirka-zahrada.cz

Asistentky/prodejna/e-shop objednávky:
Michaela Tunklová/Jana Škorníková
mobil: +420 725 923 654
e-mail: obchod@jezirka-zahrada.cz