Seznam článků

Jezírkové vysavače - Jezírka-Zahrady s.r.o.

Jezírkové vysavače slouží k vyčištění vodní plochy od nečistot. Pomáhají nám s údržbou jezírka. Vrátí vodě opět průzračný vzhled a zlepší se tak hydrochemické hodnoty vody ve Vašem zahradním jezírku. Snadným způsobem odsajete kal ze dna jezírka, zbytky odumřelých rostlin, části listí a další nečistoty. Díky dlouhé sací hadici i nástavcům můžete pohodlně vysávat kal ze břehu, ale nezapomeňte, že vysavač  musí být vždy umístěn na břehu jezírka. Vodu odsátou ze zahradního jezírka pomocí vysavače nikdy nevracejte zpět do jezírka. Obsahuje jedovaté látky a nečistoty.

Pro vaši lepší představu jsme níže popsali dva druhy jezírkových vysavačů ze široké škály nabízených na českém trhu. Jedná se o jednodušší vysavač pro menší jezírka a také profesionální jezírkový vysavač pro velké a na údržbu náročné vodní plochy.

Jezírkový vysavač Oase Pondovac 4

Hlavní výhodou tohoto vysavače je, že pracuje nepřetržitě, protože je dvoukomorový.  Levnější, nebo neznačkové vysavače mají pouze 1 komoru a tím pádem se po naplnění vysavač vypne a komora se musí vypustit, tyto vynucené přestávky Vám komplikují a značně znepříjemňují práci.
OASE LIVING WATER - značka vysoké kvality pro náročné a profesionály. Osvědčený vysavač kalu, úsporný, při nízké spotřebě má vysoký sací výkon. Bez problémů vysaje nečistoty o velikosti 25 mm, řasy, bahno, odumřelé rostliny a jejich pozůstatky. Pomocí hadice můžete odvést vysáté bahno k rostlinám, kterým poskytuje hodnotné výživné látky. Vysavač je vybaven dvoukomorovým systémem.  Průběžně nasává nečistoty a kal vytéká pomocí dlouhé výpustní hadice. Je vybaven speciální odsávací hlavicí na odstranění vláknitých řas.

Příslušenství:

  • nástavec na účelové čištění mezi kameny a rostlinami
  • široký nástavec
  • filtrační síťka
  • 4 hliníkové trubky + jedna transparentní
  • vysaje z hloubky vody max. 2,4m
  • kolečka a madlo vysavače pro jeho snadnější manipulaci

 

Jezírkový vysavač Aqualogistik Profi

Při používání tohoto profi jezírkového vysavače se nemusíte tahat s těžkou hadicí plnou vody jako je to u hobby vysavačů. Sací hubice je připevněna na konec teleskopické tyče, hadice volně pluje, proto máte maximální volnost pohybu při vysávání. Při ucpání trubek jednoduše zapnete zpětný chod, pojízdný. Díky čerpadlu můžete vodu i přečerpávat na výše položená místa což u hobby jezírkových vysavačů nejde.

Technické parametry:

Výkon

750 w / 230 v

Odlučovač na kameny

ano

Sací hadice

40 mm, 10 m

Dosah

6 - 7 m

Průtok

5.700 l/hod

Zpětný chod

ano

Oba výše uvedené jezírkové vysavače najdete i na našem e-shopu. Pro podrobnější informace nás neváhejte kdykoliv kontaktovat (731156600)

Fotogalerie: Jezírkové vysavače

Jezírka-Zahrady s.r.o.
Adresa prodejny (e-shop)
a korespondenční adresa:
Skyřická 104, Most 434 01


Sídlo firmy
M. Alše 2245/16, Most 434 01
IČ: 28751213, DIČ: CZ-28751213
Soud: Krajský soud v Ústí nad Labem
Spisová značka: C 30863
Společnost s ručením omezeným
Pracovní doba: Po-Pá: 8-17:00 hod
So: 8-12 hod., Ne: ZAVŘENO


Majitel společnosti / realizace:
Martin Student
mobil: +420 731 156 600
e-mail: obchod@jezirka-zahrada.cz

Asistentky/prodejna/e-shop objednávky:
Michaela Tunklová/Jana Škorníková
mobil: +420 725 923 654
e-mail: obchod@jezirka-zahrada.cz